Vindecare în grup la distanță

          Prin conectarea cu Creatorul, prin conectarea la cea mai pură energie a universului, noi oamenii, putem obține vindecări, rezolvări și rezultate instantanee, în viața noastră. Atunci când trimitem un gând pur către cea mai pură energie a universului, noi ne conectăm cu energia atomică a Lui Tot Ceea Ce Există, și imaginându-ne că suntem cu toții alcătuiți din atomi, asistăm pe post de observatori, la înlocuirea tiparului bolii cu cel al sănătății. Acest proces, realiniază atomii, în maniera corectă, indiferent în ce constă boala.

Cum se petrece o vindecare de grup, realizată de un grup de persoane care sunt antrenate în practicarea tehnicii ThetaHealing. Acest grup de persoane, având încredere totală în energia pură, căreia unii îi spunem Dumnezeu, transferă intenția de vindecare a celor ce și-au dat acordul să fie vindecați, către energia pură de lumină, manifestând apoi, în grup starea de sănătate și perfecțiune pentru cei ce și-au dat acordul. Cu alte cuvinte,vindecarea este realizată de Dumnezeu, Cel Ce EsteSursa subatomică a întregii realități, creația însăși, izvorul vieții. Grupul de practicanți ThetaHealing sunt doar cei ce facilitează vindecarea, prin portalul de lumină,ce se creaza cu ajutorul rugăciunii. În acest portal de lumină, conectat direct la energia de lumină a lui Dumnezeu, ei racordează energia celor ce și-au dat acordul pentru vindecarea de grup. Practic, după ce sunt citite numele celor ce și-au dat acordul de a fi vindecați, întregul grup, intră în starea theta (starea de rugăciune), se conectează, toți în acelaș timp la Atoatecreator și se creează astfel un puternic portal de lumină și trimit, prin acest portal, verbalizând în gândul lor pur, următoarea rugăciune: „Atoatecreatorule, fă ca toate persoanele din această listă, să primească iubirea ta necondiționată, pentru a fi VINDECATE ACUM, de orice boală din trupul și sufletul lor. Mulțumesc. S-a împlinit! S-a împlinit! S-a împlinit!”.  Apoi, în această stare de rugăciune, fiecare în parte și grupul în întregul lui, străns unit în jurul unei mese pe care se află lista cu numele fiecărei persoane ce îsi dorește să fie vindecată de Dumnezeu, percepe, prin puterea minții lucide, cum energia de lumină a Atoatecreatorului, coboară în fiecare din cei nominalizați în listă. Fiecare practicant aflat în grup – și – astfel întregul grup aflat în portalul de lumină creat între grup și Creator, manifestă timp de 21 de minute cum se produce reașezare la nivel atomic a întregii structuri energetice a trupului și sufletului fiecăruia în parte, din cei nominalizați în listă, realizăndu-se astfel starea de sănătate și perfectiune.

Pe durata vindecării, este indicat ca persoana care se vindecă să stea relaxată într-o pozitie comodă și să-și simtă energia corpului în special în zona afectată.

Pentru cei ce nu au urmat încă, toate modulele de cursuri ThetaHealing, organizate de Bio Vivo Terapii și susținute de Sebastian Radu, explicităm în continuare, sensul unor termeni utilizați în materialul de mai sus.

ThetaHealingeste o tehnică prin care orice om se poate conecta la energia pură a universului, care a creat Tot Ceea Ce Există și căreia unii din noi îi spunem Dumnezeu. Această tehnică poate fi învățată și practicată de orice om care are încredere totală în această forță pură a universului, indiferent de apartenența religioasă a omului. Această forță pură este unică indiferent cum a fost și este denumităde oameni, Dumnezeu, Iisus Hristos,Alah,Budha,….

Starea Theta– este o stare de relaxare profundă pe care mintea noastră o poate emite, când suntem detașați de energiile joase ale „vieții de zi cu zi”. Este starea de rugăciune profundă, care de multe ori este fără cuvinte, este starea de conectare la sursa vieții. Toți intrăm în această stare atunci când dormim profund, doar că atunci suntem inconștienți. Practicând ThetaHealing, putem obtine această stare în mod conștient.

Mintea lucidă –este acea minte omenească, care acceptă că deasupra ei și mai mare decât ea, mai puternică decât ea, există această forță pură a universului, căreia unii din noi îi spunem Dumnezeuși care ne poate ghida în tot ceea ce facem când suntem conectați permanent la ea. De fapt ea este conectată permanent la noi, pentru că ea se găsește pretutindeni și prin urmare se găsește și în fiecare din noi. Omul este inconștient de conectarea la sursă, sursa este mereu conectată la noi.

Gândul pur – este un gând profund, un gând curat, emis de o minte lucidă, eliberată prin detașare de toate blocajele pământene dar trăind în armoniecu toate energiile pământului.

Portalul de lumină – este un câmp de energie luminoasă, pură, creat de energia gândului pur, prin care energia pământeană a sufletului întrupat în planul pământean al spațiului și timpului, se conectează la planul universal al fortei pure din univers, care este infinită și unde spațiul și timpul, nu există. De aceea vindecarea prin această energie pură, este posibilă la orice distanța de pe pământ și ea se poate produce instantaneu.

Manifestarea în starea theta– este acea perceptie a unui gând pur, obtinut de o minte lucidă, aflată în starea theta.

Dacă doriți să participați la această vindecare, trebuie să trimiteți acceptul vostru prin completarea acestui formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOf6_BOF6OM3LPBBRJlKdqyu2QO1O8en-gdYeA-T1DofdlGA/viewform

Cu multă iubire și recunoștiință,

SEBA

Sebastian Radu

vindecare la distanta

 

Galerie | Acest articol a fost publicat în Terapie individuală, ThetaHealing® și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s