Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență

manifestare si abundenta

Acesta este un curs acreditat de THINK-ThetaHealing Institute of Knowledge din SUA, ce  pornește de la convingerea că este posibil să creezi ceva în lumea fizică, folosind puterea Atoatecreatorului, puterea lui Dumnezeu. Fiecare afirmație, gând și acțiune se reflectă în ceea ce manifestăm noi în viețile noastre. Ceea ce gândim și spunem influenteaza direct manifestarea noastră, fie că ea este în beneficiul sau în detrimentul nostru. Fie că ne dăm seama sau nu, noi ne programăm în subconștient cum trebuie să ne fie viața. Dacă în subconștient există convingerea că suntem săraci, viața noastră va fi săracă, dacă avem în subconștient convingerea că suntem prosperi financiar și avem mulțumirea că există deja tot ce ne trebuie pentru o viață frumoasă, așa cum ne dorim, viața noastră va fi plină de abundență. Noi, ne clădim viața de zi cu zi, fără să ne dăm seama. Cursul, ne va trezi din această inconștiență și ne va arăta instrumentele, ce le deținem, pentru o viață benefică și abundentă.  

Cui se adresează acest curs: 

Tuturor celor care au o pregătire anterioară, dovedită prin certificatul de absolvire al cursului: curs avansat ThetaHealing®

Ce vei obține imediat pe durata cursului și după:

 •  Să depistăm și să conștientizam blocajele de la nivelurile bază, genetic, istoric, suflet, care nu ne lasă să manifestăm ceea ce dorim pentru viața noastră.
 •  Să extragem și să înlocuim blocajele de la nivelurile bază, genetic, istoric, suflet, care nu ne lasă să manifestăm ceea ce dorim pentru viața noastră.
 •  Cum să știm clar ce ne dorim, înainte de a cere.
 •  Să formulăm precis ceea ce cerem în modul cel mai elevat și mai bun pentru noi.
 •  Să exprimăm clar „cuvant cu cuvant” ceea ce ne dorim, atunci când suntem în starea Theta.
 •  Cum să ne creăm propria noastră realitate.
 •  Să putem manifesta că abundența din viața noastră să aibe loc în sensul pozitiv – ACUM.

  Cum se lucrează pe durata cursului:

 •  Instructorul prezintă și exemplifică tehnicile ThetaHealing® pentru identificarea și înlocuirea sentimentelor, convingerilor și programelor care blochează manifestarea a ceea ce ne dorim, apoi lucrează cu aceste tehnici atât în mod individual cât și cu ceilalți cursanți.
 •  Cursantul va testa energetic și va identifica, din lista celor 400 de sentimente, convingeri și programe, relevate de instructor, care îi blochează manifestarea unei vieți plină de abundență  
 •   Cursantul va practica modul de eliminare a blocajelor identificate și înlocuirea lor cu altele benefice, cu ajutorul colegilor de curs. Se va lucra prin rotație, sub monitorizarea instructorului, pentru a experimenta cât mai multe țipare.
 •  Cursanții exersează intens iar unii cursanți pot experimenta, chiar pe durata cursului, manifestări ale dorințelor pe care au lucrat.

Durata cursului: 3 zile. Participanții la cursul ThetaHealing® Manifestare Abundență primesc:

Manualul cursului.

Certificat oficial înregistrat  și eliberat de ThetaHealing Institute of Knowledge.

Înscrierea pe site-ul oficial ThetaHealing, ca practician al ThetaHealing® Manifestare și Abundență

Cu certificatul (diploma obtinută), cursanții, se pot înscrie în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, pentru obținerea avizului de Liberă Practică. Pentru orice detalii suplimentare referitoare la acest curs, puteți contacta instructorul cursului la tel. 0766994685 sau thetahealinginstructor@gmail.com. Cursul este susținut de Sebastian Radu , instructor acreditat ThetaHealing®.

Cum te înscrii la un curs ThetaHealing®Manifestare și Abundență

Intră acum pe formularul de înscriere și alege din listă, cursul sau pachetul de cursuri dorit. Apasă butonul înscriere și completează toate datele din formular. Alternativ contactează-ne prin telefon la nr. 0722391456, 0766994685 sau prin e-mail la thetahealinginstructor@gmail.com. Investiția intreagă pentru un curs  ThetaHealing® Manifestare și Abundență, programat în calendar cursuri, este de 700 lei. Pentru a te înscrie la un curs programat, investiția se achită integral, în contul indicat prin adresa de confirmare sau se poate achita numai un avans de 30%, cu 30 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului, restul urmând a se achita în prima zi de curs. Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părti.

Cum organizezi un curs de ThetaHealing® chiar în orașul tău, oriunde în România

Poți organiza chiar tu un curs în orașul tău, oriunde în România. Pentru asta este suficient să dai clik aici și să completezi toate datele din formular organizare cursuri oriunde în România. Se respectă aceleași promoții anunțate pentru cursurile programate în calendar cursuri. În plus poți obține reduceri suplimentare de câte 10%, atât pentru tine cât și pentru fiecare prieten al tău care se înscrie pe baza recomandării tale. Nu uita să spui prietenilor să completeze în formular rubrica „cine te recomandă” pentru a obține, atât tu cât și prietenul/prietena ta, reducerea de 10% fată de promoție. La valoarea investiției promoționale se va adăuga pentru fiecare cursant, cotă parte, din costurile, ce vor fi stabilite, de comun acord, pentru deplasarea instructorului. Data, localitatea și locația în care se va desfăsura cursul le vom stabili impreună, în momentul când există un număr de minim 10 cursanți, care au confirmat înscrierea prin plata unui avans de minim 30% din prețul promoțional. Restul plătilor, conform reducerilor și cotei suplimentare stabilite, se vor efectua în prima zi de curs. Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părti.

Cum organizezi un curs de ThetaHealing® chiar în orașul tău, oriunde în Europa

Poți organiza chiar tu un curs în orașul tău, oriunde în Europa. Este suficient să dai click aici și să completezi toate datele din formular organizare cursuri oriunde în Europa. Astfel românii din diaspora pot beneficia de promoții și de reduceri suplimentare pentru investiția lor, dar și nativii din țara respectivă. Întreaga investiție pentru un curs susținut în orice țară din Europa este de 350 euro, dar acum promoțional este de numai 250 euro, cu valabilitate limitată pentru toți solicitanții care confirmă înscrierea în perioada 1 februarie-31martie 2016. În plus poți obține reduceri suplimentare de câte 10%, atât pentru tine cât și pentru fiecare prieten al tău care se înscrie pe baza recomandării tale la același curs cu tine. Nu uita să spui prietenilor tăi să completeze rubrica „cine te recomandă” pentru a obține atât tu cât și prietenul/prietena ta, reducerea suplimentară de 10% fată de promoție. Data, localitatea și locația în care se va desfăsura cursul le vom stabili impreună, în momentul când există un număr de minim 15 cursanți, care au confirmat înscrierea prin achitarea unui avans de minim 30% din investiția promotională. Restul plătilor, conform reducerilor, se vor efectua în prima zi de curs. Adresa de confirmare a înscrierii la curs, cu toate datele bancare, o primești în maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării prin telefon, mail sau prin completare formular, confirmare ce ține loc de contract între părti.

 Te așteptăm cu mult drag!

Galerie | Acest articol a fost publicat în Fără categorie, ThetaHealing® și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Curs ThetaHealing® Manifestare și Abundență

 1. Pingback: Inițiere în ThetaHealing® | Bio Vivo Terapii

 2. Pingback: Cursuri ThetaHealing® organizate în luna ianuarie 2017 | Bio Vivo Terapii

 3. Pingback: Vindecarea relației de cuplu | Bio Vivo Terapii

 4. Pingback: Share – Vindecarea relației de cuplu -Bio Vivo Terapii – Feelings – "Nu te lăsa niciodată redus la tăcere. Nu îți permite niciodată să devii o victimă. Nu accepta definiția nimănui despre viața ta. Definește-te pe tine

 5. Pingback: ThetaHealing®-ADN 2, Cursul de Bază, Bucureşti, 24-26 februarie 2017 | Bio Vivo Terapii

 6. Pingback: ThetaHealing® – ADN 2, Curs de Bază, Oradea, 3-5 martie 2017 | Bio Vivo Terapii

 7. Pingback: Cursuri ThetaHealing® în Satu Mare | Bio Vivo Terapii

 8. Pingback: Cursuri ThetaHealing® în Arad | Bio Vivo Terapii

 9. Pingback: Cursuri ThetaHealing în Pitești | Bio Vivo Terapii

 10. Pingback: Cursuri ThetaHealing în Cluj-Napoca | Bio Vivo Terapii

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s